Whiskydagbok - Bengt-Göran Kronstam

Whiskydagbok - Bengt-Göran Kronstam - En dagbok där man skriver in sina provningar och resultatet av dessa.

Whiskyresan - Bo Andersson

Whiskyresan - Bo Andersson - Denna Bo är ingen annan än "Bosse bildoktorn", vilket kanske får en del till att höja på ögonbrynen. Men när man läser boken så höjer man ännu mer på ögonbrynen. För boken är bra, och rekomenderas.
skriven av Bo

Svensk Whisky bok - Örjan Westerlund

Svensk Whisky bok - Örjan Westerlund - Som namnet antyder så handlar denna framförallt om svenska destellerier. Här finns avsnitt om Box, Gotland, Hven och Mackmyra. Men även en del andra teman finns med.

Jim Murray's Whisky Bible 2010

Jim Murray's Whisky Bible 2010 - Jim Murray - Jim anses som en av dom två stora Whiskyguruna (den andre kommer jag inte ihåg namnet på nu). Men i sin bibel så sätter han betyg på all sorter som finns. Boken är liten, men blir nästan lite svårläst.

Whisky från hela världen - Marc A. Hoffman

Whisky från hela världen - Marc A. Hoffman - 200 whiskymärken från hela världen presenteras. En sida med text och info om varje märke. Klart godkänd bok
Skriven av Marc A. Hoffman

Single Malt Whisky - David Wishart

Single Malt Whisky -David Wishart - Detta var den första bok som jag köpte. Den kategiserar 86 olika whiskies utifrån 12 olika begrepp, och som en logiker tycker jag om denna bok.
Skriven av David Wishart

RSS 2.0