Välkommna till Whiskybloggen

Hej! Vi får väl se hur detta kommer att funka. Jag tänkte blogga lite om Whisky. Framförallt kommer det att handla om Single Malt från all världens hörn, men givetvis framförallt om dom som kommer från "vaggan", d v s Skottland. Jag har delat upp det i ett antal kategorier:

  • Allmänt
  • Mina sorter
  • Whoskyprovningar
  • Destellerier
  • Whiskyböcker

Är det någon kategori som skall läggas till? Jag har inte kört inläggen så här långt i något rättstavningsprogram, så rätta mig gärna om ni hittar något fel. Hur tycker ni det ser ut med svart bakgrund, whiskyfärgade rubriker etc.? Jag är inte helt nöjd med typsnittet på vissa delar, men jag vill inte ändra för mycket ännu, då jag inte är helt insatt i "programmeringen" av bloggen. Jag skall försöka komplettera inläggen med en del bilder. 

Sláinte / Bosse


Provning #002

Nästa provning kommer att bli den 5 februari. Det kommer att bli någonstans i Göteborgsområdet, då en del av oss kommer att gå på Båtmässan på dagen. Detta gör också att vi kommer att börja relativt tidigt, men det återkommer jag till.

På denna provning blir urvalet liknande som förra gången, d v s en storspridning mellan olika regioner. Det kommer att bli följande sorter:
* Dalmore
* Glenlivet
* Glen Grant
* Tormore
* Highland Park
* Isle of Jura
Varje sort kommer att "presenteras" av någon av deltagarna. Fördelning av det hela kommer senare. På denna provning kommer vi också att köra lite "teori". Det blir antingen "Whiskyns hisoria" eller "Från ax till flaska"

Vill ni hänga på så hör av er till [email protected]

RSS 2.0